Aanmelden

Gedurende de hackathon werken deelnemers 4 uur per dag aan het verkennen van de context van de uitdagingen en scherpen de knelpunten aan tot een krachtige pitch. Deelnemers melden zich individueel aan. Wij zorgen ervoor dat de teams bestaan uit een zo goed mogelijke mix van patiƫnten, ontwerpers, zorg- & welzijnsprofessionals, techneuten, datascientists en mensen met andere expertises. Tijdens de hackathon worden de teams ondersteund door ervaren coaches. Voorafgaand aan de hackathon bieden we een workshop mensgericht ontwerpen aan om deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden.

Ben je enthousiast geworden over Fast Forward Dermatology? Meld je dan hieronder aan als oplosser of als uitdager.

Oplosser

Ben je eczeempatient/zorgprofessional/ontwerper of heb je andere expertise die je graag wilt delen? Wil jij een verschil maken voor de gezondheid van en zorg voor mensen met constitutioneel eczeem en meedenken aan een van de uitdagingen (en die helpen oplossen)? Meldt je dan aan voor dit evenement via onderstaande link en denk mee aan innovatieve oplossingen.

Uitdager

Heb jij een idee om de gezondheid of gezonheidszorg voor patiƫnten met constitutioneel eczeem te verbeteren? Of loop je tegen beperkingen aan en wil je er iets aan doen? Meld deze uitdaging voor 30 november aan via dit formulier, zodat allerlei verschillende mensen uit het hele land met jou mee kunnen denken over een oplossing.